No niin. Takan aktiiviset treenipäivät ja mun pää täynnä opetusta, joka nyt pitäisi saada vain selkäytimeen. Viime sunnuntai 6.4. oltiin taas tossa Jukon kentällä treeneissä. Alkuun otettin koirakoiden pujottelua, mikä sujui kohtalaisesti namien kanssa. Sen jälkeen oli liikkeestä maahan, jossa Nipa rupeaa jo aika rauhassa pysymään makuulla. Sitten harjoiteltiin vielä hyppynoutoa. No, viikko sitten aloitettiin noudon harjoittelu ja hypätty ei oltu lainkaan, joten.. No, Nipa innostui aika tavalla kapulasta, jota heitin ensin ilman hyppyä. Se ei malttaisi millään antaa sitä mulle ja yritinkin vaihtoa patukkaan. Käsihän mulla siinä rytäkässä ja Nipan hampaisiin ja teki kutaa. Hyppääminen meni sitten ihan kivasti mun perässä matalan aidan yli. Loppuun otettiin paikallaan makuuta kaikki koirat rivissä. Nipa pysyi todella hyvin siinä! Varmuuden vuoksi pidin sitä hihnassa, kun oli eka kerta kun tuota porukassa harjoiteltiin.

Maanantaina oli sitten Haunisten treenin vuoro. Siellä otettiin pareittain taas harjoitukset ja aloitettiin häiriöryhmässä pujottelulla. Nipan keskittyminen herpaantui välillä, mutta jämäköillä käskyillä sujui kunnialla läpi. Tämän jälkeen otettiin liikkeestä maahan ja luokse tulo. Hätäilin itse luokse kutsussa ja liike näytti hätiköidyltä. Loppuun otin vielä eteen menon. Laitoin Nipan maahan ja vein ruokakupin eteen. Palasin ja lähetin Nipan. Sujui siis tosi kivasti ja Minna-kouluttajakin oli positiivisesti yllättynyt, että ollaan kehitytty! :)

Tiistaina menin taas aamulla Haunisiin, kun treffattiin Marjon, Marin ja Tanjan kanssa. Sain alkuun Marilta vinkkejä tuohon patukkalla palkkaamiseen, kun se on vielä vähän vierasta. Mari neuvoi koko ajan Marjon kanssa, mutta silti menin välillä lukkoon, vaikka kuinka sanoivat mitä pitää tehdä. :D Pidettiin Nipan kanssa tauko, jonka aikana seurasin Marin/Arskan ja Tanjan/Kössin treeniä. Kaipa me Nipankin kanssa joskus samaan ylletään... Otin vielä Nipan hetkeksi ja koitin seuruuta patukka palkalla ja treenata sitä, että Nipa tuo mielellään patukan takaisin taisteltavaksi eikä juokse ympäri kenttää. Ihan hyvin sujui, mutta äkkiä väsysi sekä Nipa että mä.

Keskiviikko pidettiin vapaata ja tänään torstaina otin tossa hiukan pihalla treeniä, ennen kuin lähdettiin lenkille. Viritin Nipaa ensin tunnelmaan patukan kanssa ja otin sitten muutaman seuruun väliin. Tosi lyhyt treeni pidettiin ja Nipa jopa toi patukkaa uudelleen ja uudelleen mulle!Väsyneitä oltiin taas molemmat treenin jälkeen..