Viikko on taas sujunut Nipan kanssa kaikenlaista touhuten. Ollaan tehty metsäjälki, treenattu lyhyitä pätkiä, käyty hiekkamontulla leikkimässä, puruissa käytiin jne. Jäljestämiseen on nyt keskityttävä, sillä Nipa hosuu sillä. Täytyy testata mitä tapahtuu, kun laittaa jäljelle vähän vähemmän nameja, esim. 10 askel/namia ja viisi ilman namia.

Tottista ollaan nyt treenattu niin, että aina ennen ruokaa otetaan lyhyt treeni. Ruokakuppi on näkyvillä auton läheisyydessä ja tehdään ihan lyhyitä seuraamisia ym. Nipa on selvästi innostuneempi nyt treeniin ja tarjoaa itse tekemisiä ja korjaa ilman huomautuksia. :)

Löydettiin myös kiva hiekkamonttu, missä on tilaa temmeltää boomerpallon kanssa ja siellä on vielä sopiva rinnekin, missä voi treenata intervalliharjoituksia. Josko saataisiin pojalle vähän lihasta kinttuihin. ;)

Puruissa käytiin myös perjantaina. Ei oikein vielä suju, kun Nipa haluaisi vaan leikkiä mamin kanssa ja hänen puolesta tytöt saavat ottaa lelut, ei niin väliä. Noo, josko se oivallus jossain vaiheessa tulisi ja ellei tule, niin sitten harrastetaan muita lajeja. :)