Nyt ollaan Nipan kanssa pikku hiljaa ruvettu treenaamaan A-estettä sekä noutoa. Toisin kuin kuvittelin, että Nipa ei pitäisi A-esteestä, niin tuntuukin pitävän siitä ihan tosissaan. Jopa niin paljon, että täytyy olla ihan kade vaikka tyttösakemanni sitä ylittelisi. ;) Noutoa olen lähtenyt opettamaan operantisti. Eli ollaan päästy siihen, että ensin palkkasin ihan kapulan keskiön koskettamisesta ja nyt täytyy avata suu keskiön ympärille ja siitä saa palkan. Otan vielä muutaman treenin niin, että suun aukaisu riittää, mutta sitten siirryn vaatimaan jo pientä nostoa. Nipa on selvästi tajunnut, että kapulasta sen palkan saa, mutta yrittää silti aina välissä maahan menoa, josko siitäkin saisi. ;)

Maanantaina kuulin Marjolta, että Nipan veljet olivat käyneet kuvilla ja hyviä tuloksia oli tullut. Kaikilla silmät terveet ja lonkat ja kyynärätkin hyviä. :) Mahtavaa! Onnittelut terveille veljille!

Eilen oli kauan odotettu päivä. Nipan tyttökaveri Bogi tuli leikkimään sänkkärille. Ja voi miten Nipa nautti Bogin seurasta, Bogi tuntui vain nauttivan enemmän pallon seurasta.. Loppuksi myös rakkaus potkaisi tai puraisi kirjaimellisesti Nipaa silmään. Ei nyt ihan mustaa silmää tullut, mutta verestävä kuitenkin. Ei onneksi näytä mitenkään pahalta, vaikka eipä se tuota rotikkaa kiltimmän näköiseksi tee, kun toinen silmä on verestävä. :D