Sunnuntaina lähdettiin sitten aamu varhaisella Nipan ja Teijan kanssa kohti Helsinkiä. Toiveena oli, että käsittely ja esittäminen sujuvat hyvin ja että saisi edes EH:n arvostelun. Olimme messukeskuksella jo yhdekseän maissa, koska mitään pahempia ruuhkia ei ollut. Myöskään sisälle ei tarvinnut jonottaa. Joten inhottavan pitkä odottaminen ennen kehän alkua oli luvassa. Onneksi tämän ajan pystyi käyttämään jo kojujen kiertämiseen. ;) Uusi nahkahihna tarttuikin mukaan.

Kehä alkoi klo 10 pennuilla, joita ei kovin montaa ollut. Sitten oli junnu-urokset ja tämän jälkeen nuortenluokka, missä ei ollut kuin kolme koiraa, Nipa, Normo sekä Venäläinen uros. Nipa esiintyi ihan mallikkaasti ja antoi käsitellä hyvin. Terhakampi olisi saanut olla, mutta se ei oikein ole mahdollista, kun itse olen kehässä esittämässä. Hyvästä sanallisesta arvostelusta huolimatta nauhan väri jäi siniseksi. Harmitti tosissaan, kun hyvin meni muuten... Normo sai EH:n, kuten myös venäläinenuros. Normo vei myös luokkavoiton.

Taas koitti pitkä odotus, kun Nipan sisko oli narttujen nuortenluokassa, missä sitten oli jo enemmän vastustajiakin. Ninjan arvostelu oli myös EH, mallikkaan esiintymisen myötä. Luokkasijoitusta ei tullut. Nipan syvästi rakastama tyttökaveri pärjäsikin sitten erittäin hyvin, ollen PN2! :) Hienoa! Kyseessä siis Heizelwood Bogi, jonka emäntä tokaisikin, että niin lähellä mutta kuitenkin niin kaukana. Hienosti silti tämäkin!