Taas on tovi vierähtänyt edellisestä kirjoittelusta. 8 viikkoa on nyt kulunut ekasta TTA-leikkauksesta ja viime perjantaina tehtiin oikeaan jalkaan myös leikkaus. Ennen leikkausta Nipa oli alkanut käyttää vasenta puoltaan jo paremmin, sillä selkään oli ilmestynyt lihaksia, mitä siellä ei ole aikoihin tuntunut. Myös liike oli parantunut.

14.5. siis leikattiin myös toinen jalka ja sieltä oli myös mennyt kierukan sisempi sarvi, ja korjauskalvo oli venynyt virattomaksi. Nipa sai tällä kertaa herätettä vähän enemmän kuin viimeksi, kun valitin, että herää niin huonosti. Poika olikin sitten jo heti samana iltana paljon paremmassa voinnissa kuin viimeksi. Jalkaa käytti myös heti, osaksi siksi, että vasen oli edelleen niin heikko että tarvitsi myös oikeaa tueksi.

Nyt kun on kulunut lähes viikko leikkauksesta, niin Nipa liikkuu paremmin kuin aikoihin!Ensi viikolla on tikkien poisto ja kontrolli, sitten toivon mukaan päästään kuntouttamaan ihan tosissaan! Leikattu jalka turposi alkuviikolla huolestuttavan paljon, mutta Räihä meinasi, että kudosnesteestä on kyse, koska Nipa käytti jalkaa edelleen hyvin eikä se vaikuttanut kovin kipeältä. Käski seurata ja mennä kuitenkin kuville tarkistamaan, jos menee pahemmaksi. Ei ole onneksi mennyt.

Nipan velipoika, Napoleonkin kävi luonnetestissä saaden +167p. Ihan mukavat pisteet siis! Ehkäpä Nipakin vielä joskus pääsee luonnetestissä käymään. Toinen Nipan velipoika, Normo sitten on taas päässyt astutuspuuhiin. Toivottavasti kaikki onnistuu silläkin saralla!