Otsikossa mainitulla tavalla lauletaan lasten laulussa, mutta eipä pitänyt ainakaan maaliskuun osalta paikkaansa..  Pitkältä tuntuu tämä talvi ja ulkona onkin inhottavaa niin lenkkeillä kuin treenata. Ellei ole kylmää niin sitten liukasta.. No, kai se tästä pikku hiljaa, ainakin on jo valoisampaa!

Nipan kanssa ollaan edelleen käyty hallissa treenaamassa aina keskiviikkoisin. Tällä viikolla vika kerta ja sitten pitäisi ulkona vaan jatkaa.. Nipaan on tullut hieman enemmän potkua kuin joskus aikanaan, mutta johtunee siitä, että silloin vaivasi jalat.. BH-koe on tähtäimessä toukokuun lopulla ja sinne ollaan jo ilmoittauduttu. Tällä hetkellä herra sekoittaa kuitenkin istumisen ja maahan menon. Tietää kyllä kumpi on kumpi, mutta tarjoaa silti maahan menoa. No, eiköhän se tästä kuntoon saada. Huhtikuussa on Nipalle varattu paikka ulkomuodontarkastukseen. Tämän jälkeen on joko huhtikuun lopulla tai toukokuun alussa luonnetesti , sitten karhunhaukkukoe ja tämän jälkeen rotikkapatikka. Mejä-kurssille menin ja ilmoitin Nipan myös, se alkaa toukokuussa.  Paljon on siis suunnitelmia, mutta eipä noihin oikein etukäteen voi treenata, joten paikalle mennään vaan katsomaan miten käy.

Masin kanssa ollaan maanantaisin käyty pentukurssilla. Pikku hiljaa olen myös opettanut eri asioita arjessa sekä tottisliikkeitä. Tänään haettiin vahvisterokote ja poika painoi 16,74kg. Kokoa alkaa siis jo löytymään.  Pienen pienille lenkeille olen ottanut myös Masin mukaan ja aikamoista härdelliä se vielä paikoin on, kun hihnat Nipan kanssa sekaisin ja vaunut vielä mukana..