Hiljaiseloa on ollut kirjoitusten suhteen, joten kerrataanpa nyt vähän alkuun. Viimeksi ollaan oltu haunisissa treeneissä 17.3. Silloin treenattiin pareittain ja Nipan parina oli sisko Ninja. Muistaakseni silloin ei mitään hämminkiä ollut sen kummemmin, vaan treenit sujuivat aloittelijan kankeudella. :D Tämän jälkeen on ollutkin hiljaista treenien suhteen, johtuen omista kiireistäni. 24.3. oltiin Turussa BH-kokeen kaupunkiosuutta varten harjoittelemassa. Meitä oli sellainen kuuden rottiksen ryhmä. Nipa oli alkuun aika innokas, mutta rauhoittui yllätävän nopeasti eikä tämän jälkeen reagoinut ympäristön ärsykkeisiin. Mentiinpä jopa lautalla Aurajoen yli ja Nipa pysyi suht rauhallisena!

Tänään oltiin sitten ekaa kertaa tuossa lähikentällä kisaavien ryhmässä treenaamassa. Aloitettiin luokse päästävyydellä. Tässä ei Nipan kanssa ole mitään ongelmaa, kouluttaja saa tulla aina meidän luo. Pusuja tosin saattaa saada. ;) Tämän jälkeen otettiin noudon alkeita. Tätä ei olla kertaakaan kapulalla kokeiltu, leluja vaan on kannettu ja keppejä. Nipa otti kapulan varsin innokkaasti suuhun, mutta olisi halunnut lähteä juoksemaan ja leikkimään sen kanssa. Päästi kyllä heti irti kuultuaan irti-käskyn. Ihan tyytyväinen olin. Tästä jatketaan! Seuraavaksi otettiin eteen meno. Tätä ollaan Nipan kanssa harjoiteltu ennenkin, mutta melkein sormet riittää harjoituskertojen laskemiseen. Vietiin Nipan kanssa yhdessä lautaselle nameja, jonka jälkeen lähetin lautaselle. Sujui ihan hyvin.

Lopuksi otettiin liikkeestä maahan. Ollaan Nipan kanssa otettu vain muutaman kerran liikkeestä istuminen, joten tämä meni ihan kädellä näyttämiseksi, mutta ei sitä ilman harjoittelua voi osatakkaan. Ihan kivat treenit oli ja mukavan oloinen porukka. :) Huomenna Haunisiin!