Nipan kanssa ollaan nyt lähes päivittäin käyty metsässä talsimassa ja tasaisella maastolla toinen lenkki. Pari viime päivää Nipan polvi on paukkunut enemmän kuin ennen, mutta täytyy sitä nyt vaan taas seurailla, kun ei mitenkään tunnu Nipan menoa haittaavan. Selkä on ollut ihan hyvän näköinen ja hierottaessa tänään olikin aika hyvällä mallilla.  Liike oli myös altaassa taas parantunut, joten eiköhän tässä taas pikku hiljaa edistytä! Mitattiin takajalkojen ympärys ja vasen oli pitänyt mittansa, mutta oikea oli menettänyt lihasta kuten epäilimmekin/näkyi. Tanja myös veikkaili, että paukkuna saattaa johtua juuri siitäkin, että ympäröivät lihakset on surkastuneet ja pääsee enemmän liikkumaan. Kuulemma kuulee paljon näitä paukkuvia polvia. Seuraillaan siis vaan.. Hermoheikko kun kuitenkin olen, niin en sitä kauaa kestä kuunnella ellei vähene, vaan vien Nipan sitten kuvalle/tutkimuksiin. Tuo luupää kun ei kerro, jos vaikka sattuukin, niin saa mut entistä enemmän kyttäämään liikkumista ym.

Ruoan muutos on ollut Nipalle hyväksi ja mun vilkkaassa mielessä Nipa on jo vähän pyöristynytkin. Vaa´alle en viitsinyt kuitenkaan laittaa, mutta ehkä sitten ensi viikolla kun sitä painoa tod.näk. on oikeasti tullut lisää.

Lauantaina kävin katsomassa/kuvaamassa MH-kuvausta Rottishovissa. Nipan sisarukset Ninja ja Napoleon osallistuvat siihen tänä vuonna. Joitankin yhtäläisyyksiä näkyi osiossa sekä luonnollisesti eroja, mutta mielenkiintoista oli taas katsoa! Keli oli kylmänpuoleinen, mutta onneksi sisälle pääsi välillä lämmittelemään.