Kuluneen viikon aikana on Nipan lenkit vähän vaihdelleet. Joka päivä en ole metsään kerjennyt, mutta lenkillä ollaan luonnollisesti yritetty käydä pehmeillä pohjilla samalla aikataululla. Edellisen hierontakerran jälkeen Nipan polvi oli koko seuraavan päivän paukkumatta eikä ole sen jälkeenkään ruvennut paukkumaan satunnaisia kertoja enempää. Sunnuntaina tehtiin tasaisella maalla pidempi lenkki kuin aikoihin. Tällä kyseisellä lenkillä ollaan viimeksi käyty, kun Nipan ristari siellä paukahti.No, nyt mentiin hihnassa varovasti.  Hyvin jaksoi Nipa eikä halunnut levätä välillä. Aikaa tuolle lenkille kului varmaan reilut 45min. Illan aikana Nipa ei jäykistynyt yhtään pahemmin kuin muinakaan päivinä ja vaikutti hyvin voivalta. Uskaltanemme siis tehdä tämän mittaisia lenkkejä muutaman kerran viikossa.

Maanantaina kävimme isäni luona ja annoin Nipan käyskennellä pihalla irti, kun valvoin koko ajan sen touhuja. Ravaili siinä hissukseen pitkin pihaa ja kävi kakkimassa. Oli jo tulossa sen jälkeen rauhallista ravia mun luo, kun silmissä pilkahti selvä kiilto. Ajatus kulki varmaan suurinpiirtein näin, "Ai niin, paskahepulinkin voisi vetää".  Ja niin Nipa kirmasi laukkaan, mun huutaessa naama punaisena lopettamaan se. No, ei se pitkää kierrosta ottanut ja oli onneksi verrytellyt ennen sitä eikä jalka siitä tuntunutkaan onneksi huonoa tykkäävän. Että se siitä rauhallisesta vapaanaolosta..

Tänään käytiin sitten hieronnassa taas. Liike oli hyvää altaassa ja selkäkin tuntui sen verran hyvältä, ettei akupunktio neuloja laitettu tällä kertaa. Nipan paikallaan olo hieronnan aikana käy vaan kerta kerran jälkeen kärsimättömämmäksi. Nipan sisäinen munakello sanoo jo 5 minuutin jälkeen, että riittää, olen terve. Se sitten saa pientä painimista mamin ja mussukan välillä.  Kyllä Nipa sitten aina periksi antaa ja makaa seuraavat 5 min suht rauhassa.  Reilu puoli tuntia tuntuu vaan näiden episodien kanssa aika pitkältä.. Seuraava kerta onkin taas vasta parin viikon päästä, niin katsotaan, josko selkä nyt pysyisi jo hyvänä harvemmilla käynneillä.

Tällä kertaa uskalsin jo lähtiessä punnita Nipan ja olihan sitä painoa jo tullut aikalaillakin! Vaaka näytti 46,8kg. Nyt täytyy siis pienentää himpun annoksia ja yrittää pitää tossa, ettei liho enempää.