Mistäs sitä oikein aloittais, kun niin paljon kaikkea tapahtunut..

Ensinnäkin se hullu muna. Eli on samanlainen kuin boomerpallo, mutta munan muotoinen. passeli siis Nipalle tällä hetkellä, kun ei pyöri niin kovalla vauhdilla kuin pallo. Ja koska on uusi lelu, niin siinä ei ole vielä "hammasuraa", että sen saisi suuhun.  Vielä ei olla montaa kertaa sillä leikitty, mutta alla kuvia ekalta kerralta.

"Mikäs se tää sit taas on??"

 

"Hullu muna tekee kaltaisekseen!"

 

Käytiin tuossa myös uimassa taas pari viikkoa sitten. Mentiin uudelle rannalla, kun tutut oli varattuja. Tämä ranta syvenikin jyrkästi ja kävi niin, että Nipa ui tavalliseen tapaansa suoraan mua päin enkä päässyt väistymään, kun pohja katosi jalkojen alta. Nipan etutassu jäi bikineihin jumiin ja täten painoi mua veden alle. Sain tassun irti, mutten meinannut päästä enää rantaan kun tilanne oli niin sekava. Sain onneksi Nipan pelastusliiveistä kiinni ja se veti mut rantaan. En siis hukkunut tällä kertaa eikä rintankaan tullut kovin isoja naarmuja.  Tämän jälkeen mentiin hierojalle, missä Nipa löi tassulla mua naamaan niin, että puoli naamaa punoitti ja kirveli. Ei onneksi tullut häitten alla paria päivää ennen enää mustaa silmää.

Koska kaikki lähisukulaiset ja tuttavat oli kutsuttu häihin, niin Nipa piti viedä lähihoitolaan (samaan paikkaan mitä itse joskus pidin). Nipa meni ensin päiväksi kokeiluhoitoon, mikä sujui pientä lenkillä vetämistä lukuunottamatta oikein hyvin. Myös vuorokauden hoito oli sujunut mallikkaasti. Nipa on kuulemma oikea nalle.

Häiden jälkeen lähdettiinkin autolla Saariselälle. Pitkä matka sujui Nipalta nukkuen, kun oli väsynyt vielä hoitolavuorokauden jälkeen. Saariselällä poroja vilisi joka paikassa ja Nipakin pääsi niihin tutustumaan. Reaktio oli, että perään!! Olipa poro ruvennut vähän uhittelemaankin ja lähtenyt sarvet ojossa kohden, mutta Nipa oli vaan murissut takaisin. Isäntä ei sitten ollut kuitenkaan jäänyt katsomaan miten siinä käy.

Ohessa muutama kuva reissusta.

"Tunturipurojen raikkautta"

"Nipallekin löytyi lomamökki"

Reissun jälkeen käytiin hieronnassa ja selkä ei ollut mennyt pahemmin jumiin vaikka oli taukoa kaksi viikkoa käynneillä.  Nipa liikkuikin ihan kivasti myös pohjoisessa eikä vasemman jalan liikerata näytäkkään enää hullummalta. Hieman pullukan näköinen poika nyt on kun kortisoniturvottaa, mutta eiköhän se siitä sitten kun koko ajan lääkettä vähennetään!