Käytiin viime viikolla vesijumpassa. Nipan lapojen väli oli tullut paremmaksi, mutta selän keskikohdan nikamat ovat edelleen jonkin verran jumissa. Edistystä kuitenkin.

Perjantaina käytiin kontrolliverikokeissa ja suun todettiin näyttävän hyvälle (veriläikät hävinneet). Verikokeen tuloksista käskettiin soittaa seuraavan viikon alussa. Sieltä lähdettyämme, päätin, että käydään kurkkaamassa Maskun vesimonttua, jota Tanja suositteli. Paikka vaikuttikin oikein mukavalle ja mentiin Nipan kanssa pulikoimaan. Paikalla oli myös kaksi tyttöä kolmen narttu koiran kanssa. Ongelmia ei tullut lähentelyn suhteen kun jouun pitämään Nipaa kiinni.  Keskellä lampea menee n.25-30m pitkä "polku", missä vesi ylettyy juuri mun polvien alle. Sopivaa korkeutta siis Nipan kahluuttamiseen!

Lauantaina mentiin taas koko perheen voimin. Nipa ei niin näistä reissuista perusta, kun olen joutunut väkisin veteen vetämään uimaan.

Sunnuntaina tapahtui kuitenkin läpimurto! Emme päässeet väen paljouden takia sinne rannalle, jossa ennen olimme käyneet. Menimme siis lammen toiseen päähän, missä sielläkin pystyi kyllä kahluuttamaan ja uimaan. Olin sitten kyykyssä vedessä ja houkuttelin Nipaa uimaan, koska en viitsinyt enää kiskoa sitä syvemmälle. Mitä tekee Nipa!? Näkee nokikanan, joka kiinnostaisi kamalasti ja vielä äitikin houkuttelee vedessä. Ei kun uimaan!  Voi sitä riemun päivää, miten upea tunne se oli, kun Nipa lähti ihan itse uimaan omasta tahdostaan! Ja teki sen vielä monta kertaa peräkkäin. Kovalla kiireellä ui aina mun luo, ympäri ja sitten rantaan.

Tänään saatiin kuulla verikokeiden tulokset. Oli tapahtunut kuulemma dramaattinen muutos parempaan. Kaikki arvot olivat hyvät ja verihiutaleita oli nyt veressä tarpeeksi! Jotain solun osaa ( oliko kenties juuri verihiutaleita?) oli nuoria muotoja, mikä kertoi, että selkäydin toimii ja synnyttää niitä uusia. On kuulemma erittäin harvinaista, että näin lyhyessä ajassa keho vastaa näin hyvin hoitoon.  Reilun kuukauden päästä kontrolli taas.

Käytiin myös taas uimassa ja Nipa jatkoi omaehtoista uimista, kun vähän houkuttelin.  "Hullu muna" tuli myös postissa. Siitä lisää tuonnempana, kun on päästy testaamaan.