Soitin sunnuntaina Arja Rannikolle Artemisian Eläinterapiaan ja kerroin Nipan korvan vaivaavan toisinaan (kutinaa ja punoitusta). Arja lupasi tulla jo keskiviikkona ja oikein kotikäynnille, kun vastaanottotilat rempassa. Nipalla siis vasen korva kutiaa toisinaan ja punoittaa myös vähän, haiskahtaa myös jonkin verran, mutta menee aina muutamassa päivässä ohi.

Arja tuli ja kyseli ensin Nipan vointiin ja ruokailuun liittyviä asioita ja kertoi sitten, että epäili Nipan korvassa vaivaavan hiivan. Ruoan olen juuri vaihtanut Royal Caninin rottweiler ruoasta Nutroon ja sitä nyt koitetaan jatkossakin, mutta kaupan koiranmakkarat jätän laittamatta joukkoon. Ellei ruoan muutos auta, niin sitten koitetaan muutamia viikkoja kotiruoalla. Sain hyviä ohjeita kotiruoka-annoksiin.

Arja neuvoi ja kertoi eri homeopatia valmisteista miten auttavat mihinkin ja miten kannattaa käyttää. Muutamalla eri helmellä nyt lähdetään koittamaan. Arja myös antoi hyviä neuvoja miten ennalta ehkäistä nivelrikon etenemistä.

Mulla on pää edelleen ihan pyörällä tiivin kaksi tuntisen valistuksen jäljiltä, joten en nyt saa parempaa ulosantia. Ohjeiden mukaan lähden nyt toimimaan ja yritän ymmärtää ja opiskella valmisteista enemmän. Hymy