Viikonloppuna oltiin siis Forssan KV näyttelyssä. Siellä Nipa oli luokkansa ainut junnu-uros, saaden ERI:n ja sijoittuen lopulta kuuden uroksen joukossa PU4 sijalle. Ihan kivasti siis taas! :) Heizelwood Bogi matkasi mukana samassa autossa ja Bogin tulos oli ERI1 PN1 SERT CACIB! Upeeta!

Sunnuntaina kävin Nipan kanssa katsomassa kouluratsastuskisoja. Nipa ei hevosista välitä mitään, mutta turhautui hieman vain paikalla oloon, kun emäntä yritti seurata kisoja. ;)

Maanantaina mentiin tuttuun tapaan Haunisten kentälle, tällä kertaa hieman etuajassa, sillä tarkoitus oli treenata pystyestettä. Aloitettiin n. 30cm korkeudesta niin, että heitin namun esteen yli ja käskin sitten Nipan hypätä esteen yli. Tämä sujui oikein mallikkaasti, kuten myös lelun heitto liinan päässä esteen yli->käsky Nipalle->lelun avulla takaisin esteen yli. Muutama hyppy tehtiin myös n. 50cm korkeudesta. Kaikki hypyt siis kuta kuinkin ilman vauhtia. Treeni oli lyhyt ja Nipan kanssa lopetettiin iloisilla mielin.

Yhteistreenien alkaessa treenasimme kolmen koirakon ryhmässä. Kaikki sujui muuten ihan mukavasti, mutta juuri viimeisen liikkeen aikana Nipa pelästyi ulkovessan oven pamausta ja meni aivan pois tolaltaan. Loppujen lopuksi, kun Nipa saatiin taas keskittymään, se rentoutui ja wc:n ohi kulkeminenkin sujui normaalisti. Mikä lie mörkö siellä sitten treenien aikana olikaan...

Tänään tein Nipalle aika haastavan jäljen. Jälki oli n. 15m pitkä ja talloin sen "metsään". "Metsä" on tässä kohdin kuusten juurella olevaan havujen peittämää maata, missä ei juuri kasva mitään aluskasvillisuutta. Nameina käytin kuivanappulaa. Hieman Nipa tavallista enemmän siksakkasi jäljellä, mutta kulki mielestäni sen kaiken kaikkiaan todella hyvin loppuun. Seuraavaksi sitten taas tehdäänkin helpompia jälkiä, ettei mene liian vaikeaksi. :)