Käytiin Masin kanssa tosiaan joulukuun alussa kyynärä- ja lonkkakuvilla. Mitään ei kennelliitosta kuulunut, joten soitin sinne ja sain kuulla lonkkien olevan A/A!! Mahtavaa!  Kyynärien arvostelu on vielä työn alla ja soittelinkin huomenissa ja kyselen mistä kiikastaa..  Masin silmät peilattiin tänään PetVetissä T. Illukalla. Totesi, "että kyllä näillä kelpaa katsoa". Eli terveet on!  Masi sai erityiskehuja hyvästä luonteesta ja tietoihinkin kirjoitettiin koneelle "tosi kiva". Mun Masi.

Viime viikolla käytiin ke Raisiossa hakemassa potkua treenimotivaatioon. Nipa oli niin innoissaan, ettei meinannut nahoissaan pysyä, mutta hyvä niin! Masi on silti moninkertainen sähelö Nipan vilkkaanakin päivänä ja mulla onkin tekemistä pysyä Masin tahdissa. Nooo, kai se tästä kun vaan ruvetaan hommiin. Masi on kuitenkin todella innokas oppimaan ja tekemään hommia... Pe käytiin ekaa kertaa MYNSK:n kisaavien tokotreeneissä hallilla. Nipan kanssa ruvettiin harjoittelemaan ruutuun lähetystä, vaikka se voittajaluokan liike onkin. Ja Nipahan tykkäsi ja tajusi heti, kun muistutti niin paljon eteen lähetystä.

Työn alla nyt avoa ajatellen alkuun kaukot, luoksetulon pysäytys ja mukavampana harjoituksena tuo ruutu. Myöhemmin sitten kun maa sula, niin este, kun siinä Nipa jää heti esteen taakse. Paikalla oloa treenataan sitten sen mukaan, miten treeneissä on...

Su pyörähdettiin Masin kanssa Turun KV näyttelyssä. Hiukan jännitti miten käyttäytyy, sähelö kun on ja emäntä laiska treenaamaan.  Hyppyjousi oli viritettynä koko ajan, mutta pysyi näpeissä. Hallissa oli kuuma, joten tiedä sitten verottiko se juoksua, mutta hidasta ravia oli. Masi sai kuitenkin todella hyvän arvostelun ja oli JUK ERI4. Erinomaista lähdettiin hakemaan ja se saatiin! Nyt Masi saa kehittyä.. Erkkariin kesäkuussa varmaan suunnataan, mutta muuten näytelmiin enemmän sitten syksyn puolella.