Kävimme Nipan kanssa luonnetestissä 22.5. Hämeenkyrössä. Tuomareina olivat Katri Leikola ja Marco Vuorisalo. Vähän toisella tapaa ajattelin Nipan etukäteen toimivan, mutta eipä tuon pääkopan sisällöstä aina perille pääse.. Kelkka ja pimeä huone osoittautuivat vaikeammiksi kuin ajattelin. Puolustus oli aika vaisua molemmissa osioissa. Tynnyri taas oli helpompi kuin ajattelin. Laukaukset olivat yhdentekevät. No, kaiken kaikkiaan pisteitä +144 laukausvarma.

Kevään treenit kulminoituivat 28.5. Raisiossa järjestettyyn BH-kokeeseen. Osallistujia oli 8kpl. Olimme yllättäen viimeisessä parissa..  Tottisosuus meni hyvin. Molemmissa juoksuissa hieman irtosi ja se pudotti seuruut erittäin hyviin. Luoksetulon olin opettanut tarkoituksella suoraan sivulle, joten se pudotti sen arvosanan hyvään. Paikalla olossa Nipa nousi jossain vaiheessa, koska päätti "pelätä" paikkamerkkiä. Kauhea murina vaan kuului, mutta pysyi onneksi koiran mitan päässä paikastaan ja loppujen lopuksi istui odottamassa. Tottisosuus siis näin läpi.

Kaupunkiosuus menikin sitten helposti läpi. Nipa oli vain ihmeissään, mitä siellä oikein haahuiltiin.  BH-koe siis suoritettu!!

Vielä on yksi koitos lähiaikoina, eikä mikään vähäpätöinen sellainen.. Mutta siitä sitten tuonnempana.

Verijälkitreeneissä ollaan edelleen käyty ja en voi kuin ihastella joka kerta Nipan intoa työskennellä! Hienosti poika on tämän lajin ottanut omakseen. Jäljellä on vielä yksi treenikerta ja sitten pitäisi itse vielä hieman treenata ennen kisoja (jos joskus paikan onnistuu jostain saamaan..).

Masi voi huonosti tällä hetkellä autossa, joten olen jättänyt sitä suosiolla nyt kotiin, kun pentukurssikin loppui.. Josko se siitä ajan kanssa menisi ohi, kuten Nipalla aikanaan. Masi ontui vasenta etujalkaa reilu viikko sitten, mutta c-vitamiinikuuri ja homeopaattinen helmi auttoivat asiaan.  Mätsäriin olisi tarkoitus mennä vielä ennen erkkaria, joka on 12.6.