No niin no niin. Huomasin sitten sunnuntaina, että Nipan haavasta sojottaa vielä yksi tikki. Nipa antoi mun sitä nätisti kiskoa ja kyniä, mutten saanut millään irti. Maanantaina soitin sitten heti aamulla eläinlääkäriin, missä Sanna oli Maijaa tuuraamassa, että voisiko napsaista pois. Sanna sitten kysyi paikan päällä, että minkä värisiä tikit olivat ja tajusin itsekin siinä, että eri värisiähän ne olivat olleet. Sojottava pätkä olikin alamaisesta kerroksesta itsesulautuvaa! Sen siis voisi vaan leikata pois. Onneksi en sentään väkisin vaan kiskonut sitä jo sunnuntaina pois!

Maanantaina soitettiin myös Karvakorvista, että loimi on tullut. Sitä sitten lähdin Nipan kanssa hakemaan ja poika käyttäytyi esimerkillisesti kaupassa, vaikka hiukan jännitin kun taas jouduttu kopeloimaan. Turhaa oli kuitenkin mun murhe niin aamulla eläinlääkärissä kuin kaupassa, sillä Nipa paineli häntä huiskien ympäriinsä ja hurmasi ihmiset. Ostin loimen ohella vielä säärisuojat etujalkoihin, kun huomasin Nipan niitä jo nuolevan särystä, josko sitten vähän helpottaisivat.

Eläinlääkärissä punnitsin myös Nipan, kun taas tuli kommenttia, että onko laihtanut. No, olihan se taas vähän.. Painoi ennen leikkausta 45kg ja nyt 43,8kg. Hiton ruuan vaihtaminen on laskenut painoa entisestään, vaikkei enää välttämättä tarvitsisikaan. Täytyy vaan antaa enemmän lihaa ja katsoa, miten sen painon saa tuosta vähän nousemaan. Eläinkaupasta ostin Nipalle nyt ekaa kertaa pakastettuja kanansiipiä. Yllättäen tuntuivat maistuvan!

Tanja fyssarille mentiin eilen keskiviikkona. Mitattiin Nipan reiden ympärysmitta heti alkuun, kun viimeksi huhtikuussa mitattu. Huhtikuussa leikatun jalan ympärys oli n.38-39cm ja nyt se oli 45cm! Edistystä on siis tapahtunut ja tapahtuu tietty nyt koko ajan lisää kun joutuu jalkaa enemmän käyttämään. Nyt leikattu oikea kinttu oli kutakuinkin samassa mitassa kuin huhtikuussa ja toivotaan, ettei nyt pääse edes kuihtumaan noin pahasti kuin vasen. Tanjakin huomasi Nipan laihtumisen ja jutteli koko koiran tuntuvan ihan erille hierottaessa. Nipa meni altaaseen vain lyhyeksi ajaksi, mutta Tanja kehui Nipan oikean jalan liikkeen olevan niin hyvää kuin vasemman oli vasta pitkän ajan päästä leikkauksesta! Hienoa! Olin itsekin sitä mieltä, että käyttää jalkaa hyvin.

Hierottaessa selässä oli pieniä jumeja ja luonnollisesti enemmän leikatun jalan ristikkäisellä puolella. Ne aukenivat kuitenkin suht helposti. Seuraava aika varattiin heti ensi viikolle, niin Nipa saa hyvää liikuntaa altaassa ja samalla nähdään miten helposti selkä menee jumiin. Polven naksumisesta ei ollut Tanjakaan huolissaan, että eiköhän se sitten pois jää ajan kanssa.