Hups heiijaa, kun on kirjoittaminen jäänyt täysin... No, tehdäänpä tähän alkuun pieni kertaus. ;) Tässä kevään aikana ollaan käyty joka maanantai Haunisten kentällä treeneissä ja kuutisen kertaa käytiin Kaisa Hilskan pk-tottis kurssilla. Ollaanpa osallistuttu myös yhteen möllimöllitokoon, jossa hassun hauskojen temppujen suoritus toi meille kolmannen sijan n. 12 osallistujan joukossa. :D Mielestäni ollaan siis edistytty tässä muutaman kuukauden aikana ihan kivasti tottiksen suhteen, ottaen huomioon koiran iän ja omistajan kokemattomuuden. Hiljaa hyvä tulee!

Jäljestäminen onkin sitten ollut vähän retuperällä.. Ruvetaan nyt sitäkin tässä treenaamaan aktiivisemmin, kun muuttohulina ja näyttelyhulina rauhoittuivat. :)

Paljon ollaan siis käyty näyttelyissä tässä kevään aikana. Arvostelut olleet yhtenään EH:ta ja ERI:ä. Ollaan saatu kaksi SERTiä ja Virosta tuli kotiin tuomisiksi jättipotti! Junnuvoitto, junnuserti, paras uroskehästä toinen sija ja titteliksi EST JW08! Kyllä oli mahtava reissu, vaikka helle vähän kiusasikin ja iho paloi itse kullakin. ;) Vielä on edessä Forssan KV näyttely ja sitten onkin n.kuukauden tauko erkkariin ja sen jälkeen mennään varmuudella vasta joulukuussa Voittaja08 näyttelyyn.

Nyt siis vaan treenataan, treenataan ja treenataan!