Nyt on melkein viikko syöty kortisonia ja hyvin ollaan pärjätty ilman kipulääkettä. Kortisoni on saanut Nipan pissaamaan ihan kauheasti. Joudun heräämään yölläkin, että Nipa pääsee ulos. Aina tuntuu tulevan ainakin litra..  Juominen ei ole lisääntynyt, mutta nälkä tuntuu pojalla olevan. Varastaa nyt yhtenään kissojen murot.  Yhtenä iltana Nipa seisoi hämillään ja pippelistä tippui tippoja virtsaa. Sääliksi siis käy hieman Nipaa, kun lääkitys on tämmöisiä sivuoireita aiheuttanut. Huomenna onneksi viimein iso satsi kortisonia ja sitten perjantaina puolikasannos.

Puolikkaalla annoksella sitten jatketaan aina viikon päähän perjantaihin, jolloin kontrolliverikoe. Toivottavasti verihiutaleet on lisääntyneet veressä!!

Olen yrittänyt taas opiskella lisää koiran ruokinnasta (loputon taival ja kauheasti eriäviä mielipiteitä..).  Jotta saisin Nipan kalsiumvajeen korjattua, yritän nyt juottaa enemmän sille piimää ja ostin vielä kalsiumtabletteja. Magnesiumia olen Nipalle jo syöttänytkin, mutta se ei kuulemma pääse imeytymään kunnolla jos on kalsiumvaje.  Olen syöttänyt myös melkein pelkästään sianjauhelihaa, mutta nauta olisi ilmeisesti parempi vaihtoehto, joten sitä ostan seuraavaksi kun hinnassa ei kauheasti eroa. Ostin Nipalle myös valkosipulitabletteja, kun valkosipulin pitäisi karkoittaa sisäloisia ja onhan se muutenkin terveellistä.

Jossain vaiheessa ostan vielä inkivääri-vihersimpukka valmistetta ja ravintolisän vaihdan toiseen kun tämä purkki loppuu. B-vitamiinia ei ollut nestemäisenä (sain kerran homeopaatilta), joten syötän nyt sitäkin tabletteina. Extra virgin-oliiviöljyä lisään myös nyt hiukan ruokaan ja kananmunan keltuaista koitan myös muistaa laittaa. Puuron valmistuksen suhteen yritän myös nyt kunnostautua. Aika isoja muutoksia ruokailuun siis, kun nyt on ollut pitkälti pelkkää lihaa ja vähän vihanneksia!

Viimeksi verikokeissa ilmeni, että veressä on liikaa kaliumia. Sitä olen siis vielä miettinyt, että mistä Nipa sitä liikaa saa? Jos joku osaa vastata, niin olen kiitollinen!