Nipan ja Masin kanssa ei olla edelleenkään treenattu kovin aktiivisesti, johtuen omista kiireistäni.. :-( Jotain kuitenkin on tapahtunut, joista kelpaa uutisoida. ;D Nipa palkittiin SRY Turun alaosaston vuosikokouksessa Vuoden 2011 toko-koiraksi! :-) Mun ihana Nipa. <3 Nipa ansaitsee kaiken mitä eteen tulee, rankkoja hoitoja kun muistelee. Mun ihmeparantuja. <3

Masin kyynärtulokset tulivat vihdoin tänään! Ei niitä tullutkaan odotettua kuin joulukuun alkupuolelta saakka. :/ No, tulos oli paras mahdollinen eli 0/0!! :-) Poika olisi siis hyvinkin terve paperilla.

Ollaan kokeiltu tässä talven aikana potkukelkkailua, mutta ei toimi yhtään, varsinkaan Nipan kanssa. Nipa kun on sitä mieltä, että kelkka käy kimppuun, jos sille kääntää selän.. Masi kyllä juoksee vieressä, muttei sitten taas vedä ellei edessä mene joku houkutin.. Hiihtämistäkin on yritetty. Masin kanssa sujuisi tämä, mutta Nipa haukkuu ja juoksee eteen jos vauhtia vähänkään enemmän.. Meidän lajiksi osoittautui lumikenkäily! Nyt tosin pellolla niin kova pinta hangessa, ettei sinne viitsi koiria pistää..

Kovasti on tarkoitus jatkaa tokotreeneissä käyntiä perjantaisin ja mahdollisuuksien mukaan keskiviikkoisin Raisiossa, tällä viikolla aloittaman toinen työ Kalannin Univetissä tosin rajoittaa aikaani ja treenit saattavat kärsiä. :-/ Sulaisi siis maa vaan äkkiä, että kun sopiva rako aikatauluun tulisi, niin pääsisi pihalle treenaamaan eikä tarvitsisi lähteä mihinkään..