Okei. Olen tullut viisammaksi ruokinnan suhteen.  Kalium ja kalsium ovat riippuvaisia toisistaan ja jos toista on liikaa/liian vähän on toista päinvastoin. Eli Nipan kohdalla kalsium tasapainoon, niin kaliumkin ok ja myös magnesium imeytyy. B-vitamiinia en nyt anna ylimääräistä kuin mitä ruoasta tulee, sillä sitä ei saanut kortisonin kanssa yht aikaa antaa.

Piira suositteli gefiluspiimää ja pellavaöljyä vatsan suojaksi. Vaikka kuinka otin tänään kaupassa silmät käteen ja katsoin, en löytänyt pellavaöljyä.  Täytyy jatkaa etsintää..

Kävimme tosiaan lauantaina osteopaatilla taas ja selkä oli oikein mukavan rento ja vasemman jalan asento oli parantunut.  Uskaltaisikohan sitä olla toiveikas, että viimein tapahtuu edistystä.. Joka tapauksessa kortisonikuuri taisi olla ihan hyvä juttu tähän väliin, kun sillä ollaan pärjätty ja se on saanut lihakset rennommaksi.

Ilma on mulle ja Nipalle ihan liian kuuma. Pitäisi kerjetä enemmän veden äärelle, kun Nipakin menee ihan oma-aloitteisesti kahlaamaan. Vauvan kanssa ei vaan niin vaan lähdetä, kun ei oikein voi pitää rattaissa näillä helteillä.  Ollaan sitten Nipan kanssa vaan käyty iltaisin yhdeksän-kymmenen jälkeen lenkillä, kun edes vähän siedettävämpää..

Nipan pissaaminen on selvästi vähentynyt, kun lääkeannos puolittui. Viime yönä en laittanut kelloa soittamaan eikä Nipa piipannut missään vaiheessa ulos. Aamulla mentiin kuitenkin heti, kun sitten oli jo hätä.