Se meidän ei-niin-vähäpätöinen koitos, mikä piti nipan kanssa olla vastassa, oli Toko-Sm kisat. No, sinne saakka ei päästy. :( Hirveästi on ollut testejä ja kokeita, eikä kerjetty valmistautumaan riittävän ajoissa. Reilua viikkoa ennen sitten totesin, että päärrää luoksepäästävyydessä. :( Pienellä treenillä ei ongelma vaikuttanut poistuvan ja dominointia esiintyi myös muissa tilanteissa, niin parhaimmaksi totesin jättää kisat väliin eikä lähteä hakemaan mahd. hylsyä. Surullinen olin, kun pelkäsin ettei muukaan joukkue pääse, kun ei ollut varakoiraa, mutta sellainen onneksi löytyi ja toiset pääsivät kokeilemaan miten sujuu helteessä! ;)

Nipan kanssa ollaan eletty nyt jääkautta, mutta eipä se näin lyhyessä ajassa ihmeitä vielä ole saanut aikaan. Nipa on aina ollut sellainen, että yrittää herkästi dominoida ja nyt ilm. Masin kasvu ja testit joista Nipa on selvinnyt hengissä ja omasta mielestään voittajana, ovat nostattaneet egoa "hieman" liian korkealle. Todellisuutta ja paikkaa laumassa nyt muistutellaan Nipalle. Ellei rupea kuitenkaan menemään jakoon, niin kastraatio on mahdollinen seuraava askel, mutta katsotaan nyt..

Masin kanssa käytiin erkkarissa Lohjalle viime sunnuntaina. Hirvittävän kuuma päivä oli siellä, mutta häkki saatiin onneksi varjoon ja siellä Masin olikin mukava oleilla. Masi sai todella hyvän arvostelun, muttei sijoittunut tällä kertaa. Masin veljet olivat sijoilla 2.-4. ja Karwoff´s F-pentue voitti pentukasvattajaluokan. :)

Masin kanssa treenaaminen on Nipan runsaiden treenien takia jäänyt vähälle, mutta nyt pitäisi kiireen vilkkaa aloittaa myös Masin kanssa alkeet. Nipan kanssa jatketaan tapakäytös/tottis/mejätreenejä. Mejä on ainakin niin Nipan laji, että sitä voisin harrastaa useamminkin. ;)