Maanantaina oltiin Haunisissa treeneissä. Otettiin taas pareittain. Nipaa kiinnosti jälleen kerran enemmän hajut kuin seuraaminen. Pitäisi varmaan olla vaan itse jämäkämpi ja nopeampi ottamaan käännöksiä, ennen kuin nipan keskittyminen herpaantuu. Helpommin vaan sanottu kuin tehty. Eteen meno, luokse tulo ja liikkestä istuminen sujuivat ihan kohtalaisesti, niihin olin tyytyväinen.

Tiistaina mentiin Nipan kanssa isäni luo. Otin sielläkin vähän tottista ja sujui aika mukavasti. Yllä mainittuja seuraamista, liikkeestä istumista, luokse tuloa ja eteen menoa taas tahkottiin. Mentiin myös Vinkkilään kylälle kävelemään. Nipa kulki aika rauhallisesti ja parina kertana kun meinasi mennä ihmisen luo päästiin hienosti ohi kuitenkin makkaran avulla.

Keskiviikkona (eli tänään) tehtiin aamulla ensin 2h lenkki. Päivällä otettiin ihan vähän tottista pihalla ekstempore. Otin liikkeestä makuun ja paikalla makuun harjoitukset kertaalleen. Illalla tein vielä kaksi makkararuutua, jotka Nipa tyhjensi aika hyvin ja rauhallisesti. Uskaltauduin myös koittamaan ihan suoran jäljen. Aluksi Nipa läksi etsimään makkaroita isommalta alueelta ja pyörittiin hetki jäljen alussa, mutta kun Nipa oivalsi, että makkaroita on vaan "polulla", niin poika meni kuin vanha konkari loppuun asti varmasti jäljeltä poikkeamatta! Täytyy nyt kuitenkin vielä harjoitella noilla ruuduilla ja ottaa välillä sitten noita suoria, ennen kuin siirrytään niihin kokonaan. :)