Nipan kanssa ollaan nyt kovasti treenailtu tokon alokasluokan liikkeitä ja aika hyvällä mallilla ovat. :) Josko vielä kokeisiinkin uskallettaisiin jossain vaiheessa. ;) Luoksepäästävyys on alkanut sujumaan, mistä olen erittäin tyytyväinen! Estehyppyyn haetaan tällä hetkellä vähän virettä ja kauemmas esteestä irtautumista, ajatellen avon takaisin hyppyä, joka ei nyt onnistuisi, kun Nipa jää heti esteen taakse..

Pari kertaa ollaan käyty treenaamassa uusien ihmisten kanssa, jotka tahkovat evl:n liikkeitä ja huh huh, että menee vaikeaks.. Taitaa meidän taival päättyä avo-luokkaan, jos sinne edes joskus päästään. :D

Jaa niin, käytiin me Nipan kanssa tässä lokakuun alussa Mynämäen koirakerhon tokon seuramestaruus kisoissa. Alokasluokkaan osallistuttiin ja meni aika mallikkaasti. :) Leikkimielistä puuhaahan se oli, mutta näki vähän missä mennään ja 1.sija sieltä irtosi. ;)

 

Masin kanssa ollaan ihan perusasentoa ja hieman seuruuta tahkottu. Maahan menon opetin tässä juuri, joten varsin alkeissa ollaan.. Mutta mikäpä kiire tässä valmiissa maailmassa. Hosumalla ei hyvää tule. :) Nyt kun Nipa onkin siinä kunnossa, että voin sen kanssa kisata, niin etenen Masin kanssa vähän rauhallisempaan tahtiin kun ei oikein aikakaan tunnu riittävän joka päiväiseen treenaamiseen.

 

Sisätreenit aloitettiin reipas viikko sitten. Ihan kiva päästä tuolta ulkoa pimeästä ja märästä sisällä touhuamaan. :)