Jeps, nyt ollaan muka taas ryhdistäydytty tai ryhdistäydytään! Parina edellisenä iltana ollaan käyty Nipan kanssa Haunisissa kentällä treenaamassa. Ekana iltana oltiin Marjon ja Jaanan kanssa. Tällöin mutisin jo käännösten olevan pahasti pielessä ja niitä jo vähän ihmeteltiinkin. Eilen oltiin sitten taas kentällä ja Elina koulutti tällä kertaa. Käännökset ja Nipan edistäminen tulivat taas esiin ja sainkin lisää hyviä vinkkejä miten tästä nyt kannattaa jatkaa ja turhat pakotteet pois, kun niillä ei hyödyllistä vaikutusta näy olevan.

Mitään uutta ei siis mulle tullut esiin ongelmien suhteen, sillä kyllä nuo olen tiennytkin, nyt niihin vaan täytyy paneutua tai en kehtaa E-K leirillä naamaani näyttää..Nolostunut Tajusin myös, että olen pirun tylsä ohjaaja. Kävelen kuin puu-ukko ja olevinaan välillä kehun. Kuka siinä sitten jaksaisikaan seurata?! Tarttis jostain saada itteensä rentoutta ja rohkeutta treenata Nipaa, niin Nipankin motivaatio varmasti olisi parempi. Jälleen kerran helpommin sanottu kuin tehty.Päättämätön

Tänään käytiin kolmen viikon tauon jälkeen vesijumpassa. Vesiosuus sujui mallikkaasti ja rytmikkäästi, jälleen Tanja kehui, että menee paremmin kuin edellisillä kerroilla.Hymy Hierominen oli taas taistelua Nipan kanssa, että pysyy makuulla, kun hänen mielestään ei tarvitsisi hierota vaan hän on ihan kunnossa. No, äiskän mielestä näin ei ole ja niinpä Tanja sai hieronnan suorittaa Nipan syyllistävistä mulkaisuista huolimatta.Cool Selkä oli tähän astisista hieronnoista parhaiten pysynyt auki ja niinpä nyt koetetaankin neljän viikon taukoa hieronnassa. Liikkeet katsottiin vielä pihalla. Tanjakin totesi, että käynti rupeaa olemaan tosi hyvää, ravissa vielä hiukan liikerata lyhyempi, mutta näkee, että jalkaa tullut poweria mitä käyttää. Jes! Ei siis vaan kehitystä mun silmissä.Nauru Tällä treenaamisella siis vaan jatketaan! Nupille ja kintulle töitä, niin me ollaan taas pian kehissä!

Kaarinan Koiraharrastajien sivuille oli lisätty möllitokon tulokset ja kuva palkintojen jaosta. Linkki.