Nipan kanssa on eletty taas hieman rauhallisemmin kortisonipiikin jälkeen, mutta nyt siitä on kulunut se 4 viikkoa, joten saa ruveta liikuttamaan normaalisti.  Nipa on ollut mielestäni aika hyvä nyt. Kortisoni ja cartrophen ovat yhdessä saaneet ihan mukavan vaikutuksen.

Nipan iho parani kapin jäljiltä todella nopeasti. Ainoastaan karvaa lähtee vieläkin  hurjan paljon ja iho hilseilee. Tänään Nipa saikin toisen strongholdliuosannoksen, joten eiköhän tuo karvanlähtökin tästä rauhoitu. Häntä tosin muistuttaa jo dopperin häntää!  Ei ole lainkaan Nipalle tyypillinen vahva ja komean näköinen ruoska..

Pyhäinpäivänä käytiin Nipan fyssarilla, joka oli käynyt oppia hakemassa  ulkomailta saakka ja Nipalle testattiin shokkihoitoa. Ensin todettiin, että Nipalla on shokkitila kehossa ja sitten alettiin hoitamaan sisäelin kerrallaan. Muuta ei siis tehty, kuin pideltiin käsiä Nipan päällä (ei panettu tmv.) ja odotettiin että tila laukeaa ja elin alkaa toimia normaalisti. Kuulostaa ja näyttikin ihan voodoolta, mutta pakko vaikutukseen oli uskoa, kun Nipan reaktioita seurasi!  Eipä ole poika ennen alkanut missään valittamaan, häntä huiskimaan hermostuneesti ja silmät laajentuneet lautasiksi. Meinasin siinä itsekin hermostua Nipan reaktioon.  Kun tila laukesi, niin Nipa melkein nukahti, sen verran rankkaa oli sillekin hoito. Tällainen tila voi siis syntyä kehoon anestesian, kolarin ja pelästymisen ym. vaikutuksesta. Nyt sitten vaan mielenkiinnolla seurailen, että huomaanko Nipassa mitään muutoksia.

Tänään otettiin taas Nipasta kontrolliverinäyte ja toivoa sopii, että viimein arvot olisivat kohdillaan! Viimeksihän tulehdusarvot olivat koholla, mikä saattoi johtua kapista.. Nipa sai myös rokotteet, kun edellisistä oli jo tovi vierähtänyt eikä niitä ole ennen voitu uusia.. Canofitekuuri myös saatiin, kun Nipan korvat on jälleen kutisseet ja punoittaneet..

Nyt haaveena on, että lähiaikoina Nipaa pääsisi leikkimään jonkun koiran kanssa, kun edellisestä kerrasta taitaa pian olla kaksi vuotta..  Jos jalat hajoaa leikissä, niin sitten hajoaa, mutta jatkossa tavoite on, että Nipa saa elää ihan tavallista kotikoiran elämää!