Me ollaan eletty treenien suhteen nyt hävettävän hiljaisia aikoja. Toisaalta voi olla ehkä hyvä niin, sillä Nipalla on selvästi nyt joku murrosikä ja se voisi osaltaan haitata treenien sujuvuutta ja edistymistä.

Hiukan ollaan nyt kuitenkin ruvettu ottamaan lyhyitä treenejä, sillä lenkeillä on huomannut, ettei olla treenattu, sillä korvat on kateissa. Nipa on kyllä oikea luupää. Eilenkin se karkasi ties minkä hajun/kissan perään ja kun se viimein tavoitin ja raahasin kotiin niskapersotteella, niin se vähät välitti. "Ai, oot sä muka vihanen. Who cares!" On myös ihan surutta ruvennut hädän hetkellä paskantamaan sohvan taakse ja kattookin sitten mua silleen "Ai, mikä haju?" No, kyllä tää tästä. Periksi en anna ja hiljaa koitan taas saada ruotuun poikaa. ;)

Treenit tökkii myös takia, että maa on märkä ja Nipa on edelleen vakuuttunut siitä, että vesi on vaan juomista varten ja muuten sitä pitää välttää. Maahan meno on ulkona ihan hirrrrveetä, ku on märkää. Mynämäen koirakerhon möllitokot kuitenkin siintävät ensi viikon sunnuntaina 23. päivä ja sinne ollaan menossa. Ihan mölliluokkaan, kun ei olla nyt aktiivisesti treenattu. Asiat Nipa kyllä osaa (hyppy hiukan hakusessa), mutta saas sitten katsoa huvittaako silloin ja mikä ilma on. :P