Eilen käytiin sitten Nipan kanssa Vihdissä. Eläinlääkärimme oli Janne Ojala, joka suositteli heti leikkausta. Niinpä Nipa nukutettiin ja mä lähdin "täysissä sielun ja ruumiin voimissani" Vihtiin odottelemaan. Jalka suussa Selvisin jotekin odottelusta ja osasin jopa takaisin klinikalle. Sain kuulla, että ristiside oli jo ollut melkein poikki, että pian olisi katkennut. Vetolaatikkotesti oli kertonut myös, että toisessakin polvessa normaalia enemmän löysyyttä. Otsan rypistys Nyt on siis todella kriittiset hetket sen kannalta, ettei katkea näillä liukkailla kun Nipa käyttää vaan sitä jalkaa. Sen jälkeen voi huoahtaa vähän, kun alkaa käyttämään toista jalkaansa.

Pitkä litania hoito-ohjeita saatiin ja lähdettiin kotia kohti. Kotona nostimme Nipan autosta Mikan kanssa, mikä ei ollutkaan niin helppoa kuin olisi voinut kuvitella! Tältä potilas näytti illalla.

Sen verran onneksi Nipa illalla virkistyi, että päästiin ulos pissalle.

Tänään sitten vauhti on ollut aivan toinen. Ulkona mennään kovaa vauhtia, mikä on tietty liikkumisen kannalta helpompaa. Nipa myös yritti merkata, seisten kipeällä jalalla! Ei siis niin kipeä enään. Mä nyt sitten yritän parhaani mukaan kulkea Nipan tukena ulkona ja vähän kattoa, ettei ojan pohjia jo lähde tutkimaan. Ruoka ja luu maistuivat myös jo tänään. Pusu