Taas on ollut vähän luvattoman hiljaista täällä blogissa. ;/ No, kerrataanpa nyt lähiaikojen sattumuksia. pari viikkoa sitten alkoi koulutustauko turun alaosastolla, joten omien treenien varassa ollaan täysin.. Viime viikolla kävin kerran kentällä ottamassa tottista ja samaan syssyyn ajoin Turun kaupungille kaupunkikävelemään täältä puskista. Ihan kivasti sujui. :)

Viime perjantaina mentiin ensimmäistä kertaa suojelutreeneihin. Täysin uusi laji luonnollisesti koiralle, mutta myös omistajalle. Hengissä selvittiin ja Nipa tuntui tykkäävän. Siispä menimme treeneihin myös lauantaina, kun peräkkäisinä päivinä oli ja sopi mennä. Vielä ei mitään osaa sanoa, että asetetaanko jotain tavoitteita, sen näyttää sitten aika..

Eilen, maanantaina, menin sitten taas Nipan kanssa kentälle ottamaan lyhyet tottistreenit ja sen jälkeen Raision keskustaan kävelylle. Kaupunkikävelyssä ei muuta ongelmaa ole, kuin ohitettavat koirat. Nipa kun haluaisi leikkiä kaikkien kanssa, mutta eiköhän se tästä.. Rullaluistelijat ovat myös vaarassa, kun tämä utelias pikku fifi haluaa tehdä tuttavuutta. ;)

Tänään sitten tein Nipalle ekan oikean metsäjäljen (Marjo pyörtyy, kun lukee tämän ;D). Tallosin jäljen lyhyin askelin ja laitoin joka askeleelle kuivanappulan. Jälki oli arviolta 30m pitkä ja päättyi solmuleluun. hiukan jännitti, että miten Nipa tämän suorittaa.. Nipsu kuitenkin yllätti jälleen mamin ja meni paremmin kuin koskaan! Nipa meni varmasti ja aika rauhallisesti jäljen, kertaakaan harhailematta. Jälki ei myöskään ollut tikku suora vaan kääntyi loivasti oikealle. Ylpeänä sitten kannettiin metsästä lelu pihalle! :) Ehkä meillä on vielä toivoa...