Tää viikko ollaan otettu rauhallisesti eikä olla treenattu laisinkaan lauantain jälkeen, jotta aivot nollaantuu taas niin Nipalla kuin mullakin. Silmänisku Maanantaina käytiin kyllä kentällä ja otin muutaman hauskan luokse tulo-harjoituksen Marjon kanssa. Marjo piti siis Nipasta kiinni ja mä pinkosin boomer-pallon kanssa jonkun matkan päähän. Kutsusta Nipa tuli todella vauhdikkaasti ja juuri ennen tykö pääsyä, käännyin vielä ja juoksi hiukan pakoon ja heitin pallon. Sama tehtiin vielä ruoalla, mutta siinä en juossut pakoon vaan ruoan sai heti kun kerkesi mun luo. Olin tyytyväinen vauhtiin ja Nipa oli iloinen treenin jälkeen, joten eiköhän sitä vauhtia näin saada. Hymy

Keskiviikkona mentiin taas Tanjan käsittelyyn. Punnitsin Nipan vastaanotolla, kun ihmiset väittivät sen laihtuneen. No, vaaka näytti 45kg, että reippaan kilon nyt viime punnituksesta oli lahtunut, mutta kyllä se keväälläkin tuon painoi. Olisikohan siis painoa muuttunut lihakseksi ja siksi näyttää laihemmalta..? Saa tosin ollakin hoikassa kunnossa, että jalka ei rasitu.

Uiminen altaassa sujui kivasti ja Tanja kehui Nipan liikkumisen olevan todella hyvää. Sanoi, että tästä lähin laitetaan ihan vastusta harjoitukseen, kun jalka sen jo kestää. Nyt oli ekaa kertaa neljä viikkoa taukoa hierontojen välissä, muttei selässä ollut mitään suurempia jumeja, joten samanmoinen tauko nyt sovittiin seuraavaan kertaan.

Kotiin palatessa poikkesin Lemuun, kun bongasin sieltä barfruokaa myyvän putiikin. Kenguruntassu oli paikan nimi ja sieltä tuli ostettua muutama pötkö kanakasvispohjaista makkaraa kokeiluun. Maku varmasti miellyttää Nipaa, mutta katsotaan miten auttaa hiivan hoidossa. Kieli ulkona

Homeopaatin käynnin jälkeen annoin heti kuurina Nipalle Aconitum-valmistetta, mikä ei oikein tuntunut auttavan. Sen perään olenkin heti antanut Hepar Sulfur-valmistetta ja putsannut korvaa, sekä laittanut auringonhattu-tippoja, tämä tuntuisi vähän auttavan. Odotetaan nyt kuitenkin muutama viikko ja katsotaan miten ruokailunmuutoksetkin auttavat.

Eilen otettiin tauon jälkeen pienet treenit Haunisten kentällä ja Nipa teki ihan kivasti hommia. Ilma oli mukavan viileä siihen ja Nipa jaksoi aika pitkänkin seuruupätkän. Luoksetulo-harjoitus tehtiin taas loppupalkalla ja olin siihen tyytyväinen. Täytyy ruveta vaan muuttamaan sitä seuraavaksi niin, että juoksen Nipan luota pois ilman, että näkee mulla olevan ruokakippo.