Takana on kohta suuren muutoksen viikko. Kauan odotettu ja suunniteltu rotkulapentu saapui viime lauantaina kotiin. Tulokkaan virallinen nimi on Karwoff´s Frosty, mutta muutaman päivän mietin jälkeen kutsumanimeksi muodostui pallo-Masi.  Nipa on ollut onnesta sekaisin. Millään ei saa järkeensä raukka miten pennun kanssa kuuluisi olla. Ensimmäisenä iltana nuoli Masia monta tuntia ja yritti myös astua. Yöksi erotin, että saatiin kaikki nukutuksi. Aamulla jatkui sama peli. Pentu ei kummemmin tunnu Nipan nuolemisesta ja hoivaamisesta pahastuvan. päinvastoin varmaan muistuttaa emon hoivaamisesta. Nyt kun melkein viikko kulunut ja pentu virkistynyt alkujärkytyksen jälkeen riekkumaan, niin Nipa alkaa rauhoittua. Vieläkin tosin joutuu välillä kieltämään liiallista Masin pippelin nuolemista.

Nipa reagoisi pentuun siis juuri kuten olin etukäteen ajatellut, mutta mieleeni ei missään vaiheessa tullut, että se kestäisi kauemmin kuin ensimmäisen päivän.. No, parempi näin kuin, että olisi vihannut pentua heti ensisilmäyksellä.  Jahka tuo pentu tuosta kasvaa, niin ovat varmasti kuin paita ja peppu. Vähän tosin odotan Nipalta jämäkämpää otetta pennun suhteen, nyt ainoat murahdukset on kirvoittanut Masin yritettyä Nipan kupille ja Nipan pallien puraisu.

Ensi vaikutelmat pennusta ovat oikein positiiviset. On leikkisä, muttei mikään luupää (ainakaan vielä), tässä kohden uskon eron johtuvan Nipaan verrastessa siinä, että pentu riekkuu Nipan kimpussa eikä ihmisten sukissa. Masi myös tulee lelun kanssa innokaasti luokse eikä säntää omia menojaan. Osaa myös uskomattoman hyvin rauhoittua syliin vaikkei olisi välttämättä lainkaan väsynyt! On siis todella mielenkiintoista nähdä minkälainen rotkula nyt onkaan käsissä.