Täällä ollaan pärjätty hyvin. Viime viikolla käytiin hieronnassa kahden viikon tauon jälkeen eikä selkä ollut onneksi kovin jumissa. Seuraavaksikin mennään siis kahden viikon välein. Ensi kerralla Tanja meinasi, että voisi taas laittaa akupunktio neuloja. Se on kyllä jännä miten iloisesti Nipa menee aina Tanjan luo, kun ei niin välitä altaassa olosta eikä malttaisi lattiallakaan maata, mutta hirveällä vauhdilla sinne silti aina täytyy mennä.

Nyt löytyi ruoka, joka ei kelpaa Nipallekaan!  Ostin viime perjantaina erilaisia lihasekoituksia Nipalle koemielessä ja yksi oli sian sisäelinseos. Vaan eipä suostunut Nipa syömään sitä edes pienenä määränä muun ruoan joukossa. Epäilen, että munuaiset olivat Nipalle liikaa, kun sydäntä ja maksaa ennen kuitenkin syönyt. No, onneksi en ostanut paljoa.. Raaka lohimassa onneksi maistui, kun sekin oli uusi kokeilu.

Nipa saa olla ylpeä veljistään, meinaan ovat tehneet hienoja tuloksia! Nörtti eli Frodo tempaisi HK2 tuloksen ja Normo suoritti Toko avoimeluokan ykköstulosella. Hienoa!  Nipan viimeinen "saavutus" oli päästä SRY:n vuosikalenteriin heinäkuun kuvaan. Elämme myös jänniä aikoja, sillä Nipasta saattaa tulla ensivuoden puolella eno.