Masi parani leikkausten jälkeen todella hyvin. Ainut ongelma oli yrittää pitää sen eloisaa olemusta aisoissa. ;) Kolme kertaa se karkasi häkistä, hyppäsi lapsiportin yli huuva päässä ym. No, jalat eivät ottaneet siitä nokkiinsa, vaan melkein kuusi viikkoa kului hihnassa kulkien ja nyt kestää jo hyvin vapaanapidon. :D

Nipalle tein tässä verijäljen poron verellä. Jäljesti sitä paremmin, mutta nyt ongelmaksi on tullut tuoreen riistan haju. :/ Olen myös ehkä vanhentanut liian vähän jälkeä, joten seuraavaksi koitan sitä, että vanhennan kauemmin ja laitan nameja sinne tänne..

Emma-Kaarinan leiri oli jälleen tänä vuonna Punkalaitumella Hiidenhelmessä. Paikka osoittautui viime vuonna mukavaksi, joten oli helppo valinta tällekin vuodelle. Menin poikien kanssa paikalle jo pe iltana. Vielä ei treenattu vaan turistiin niitä näitä ja osan porukan kanssa asettauduttiin aloillemme.

Lauantaina sitten saapuivat loputkin ja aloitimme kouluttajamme Anu Rannan kanssa ensin "esittelykierroksella". Jokainen tuli vuorotellen ja veti normaalit treenit, joita Anu sitten kommentoi jälkeen päin ja näin lähdettiin työstämään ongelmia. Osallistuin Masin kanssa, koska koin sen tarpeellisemmaksi. Nipa pääsi treenaamaan sitten omalla ajalla, kun oli jo ihan hätää kärsimässä, että tuon kakaranko kanssa vain touhuan. ;) Masin ja mun ongelmaksi osoittautui seuruun paikka ja mun asento. Ihan peruskamaa siis, mutta eihän me vielä olla pitkään kerjetty treenaamaankaan.. Työstimme sitä ja sitä miten palkkaan Masin. Patukka ei sytyttänyt, joten pysyin nameissa ja lelutreeniä otetaan sitten ihan erikseen jatkossa.

Teimme Masin kanssa myös "takaosa" käännöksiä, jotka ovat hyviä takaosan hallinta-treenejä. Tämän Masi tajuikin varsin nopeasti. Fiksu poika! :) Vauhtiluoksetuloja tehtiin myös lähes joka treenin loppuun.

Lauantai iltana tein Masille pari jälkeä ja Nipallekin yhden. Hieman oli Masille vaikeaa, mutta nyt tietää senkin osalta miten treenata jälkeä alkuun. :)

Kaiken kaikkiaan erittäin antoisa leiri! Ohessa vielä Masista muutama kuva.