Nipan kuntoutus etenee jälleen kerran hitaasti. Ensimmäiset pari viikkoa leikkauksen jälkeen eleltiin todella varoen ettei vaan mene jalka rikki. Vettorissa käytiin reilu viikko sitten ottamassa tikit pois ja samalla otettiin kontrolliröntgenit. Alla röntgenkuvat.

Aika hurjilta näyttävät.. Kaikki oli kuitenkin pysynyt hyvin paikallaan ja oli muutoinkin ok. Liikunnan määrää pitäisi pikku hiljaa kasvattaa, jottaa polvi vahvistuisi oikean jalan leikkausta varten.

Ostin Nipalle sadeloimen, kun selkä jatkuvasti jumissa eikä kylmyys/märkyys tee sille hyvää. Loimesta huolimatta selkä meni pahasti jumiin ja sitä jouduttiin suunniteltua aikaisemmin akupunktiolla ja hieronnalla auttamaan. Koska Nipan lihakset ovat jo ennen leikkausta pahasti näivettyneet, on kuntoutus erittäin hidasta, mutta toivon mukaan edistystä tapahtuu..  Korvauspyyntökirjeen lähetin Nipaa aluksi hoitaneelle yritykselle, mutta yllättäen eivät edes ottaneet mitenkään yhteyttä, saatikka maksaneet mitään.

4.4. Nipalla oli synttärit ja mittariin tuli jo 3 vuotta! Niin se aika vaan kuluu ja pikku pennusta on tullut iso jätkä.