Tänään syödään viimeistä päivää kipulääkkeitä, saa katsoa mitä huominen sitten tuo tullessaan.. Kuntoutussuunnitelma muuttui nyt siltä osin, etten lisännyt viikonloppuna liikuntaa, kun polvi näytti vaivaavan Nipaa. Tänään muutin kuntoutusta siten, että tein toisen lenkin kuten aiemmin (20min) ja toinen  kestikin 30min. Aion nyt näin jatkaa ja katsoa, miten paljon polvi vaivaa, kun ei syö tosiaan lääkettä. Ellei näytä pahemmin vaivaavan, pidennän myös toisen lenkin puoleen tuntiin. Huomenna on myös fysioterapia, joka toivottavasti sujuu hyvin..

Poski alkaa nyt olemaan kunnossa ja olenkin siirtynyt takaisin kuonopannan käyttöön, ettei riehu tuolla jäällä. antibioottia on vielä viikoksi, jonka uskon riittävän parantamaan.

Nipan lepäillessä kotona, kävin eilen SRY Turun ao:n kevätkokouksessa, missä mainittiin myös Nipa viime vuoden näyttelyansioiden vuoksi.Hymy Nipan lemmitty Bogi veikin sitten molemmat näyttelykoirapalkinnot. Uusi hallitus valittiin, johon minäkin nyt sitten kuulun varajäsenen muodossa.