Tiistaina poistettiin tikit. Se sujui ihmeen kivuttomasti, vaikka Nipa heti alkoikin murista eläinlääkärin astuessa ovesta meille. Laitoin kopan päähän ja Nipan makuulla, ja eikun tukeva ote pannasta ja näin saatiin tikit pois ilman rauhoitusta!Hymy Haava on todella siisti, enkä usko, että siitä jää selvää jälkeä, jonka heti silmällä erottaa. Aika näyttää.

Poskessa tosiaan on hotspot ja siihen ell antoi fuciderm-voidetta ja käski soittaa ellei ala auttamaan. Tänään sitten jo soitin, kun meni vaan mun mielestä huonompaan suuntaan. Nyt on sitten taas 13vrk:n antibioottikuuri. Huoh. Toivottavasti ei tarvitse sitten vähään aikaan Nipalle mitään lääkkeitä syöttää.

Kuntouttamisen olen nyt aloittanut niin, että kävelemme pellossa, jossa on pieni kinos ja on pehmein alue tällä hetkellä. Teemme nyt alkuun kaksi n.20min. kävelylenkkiä siellä ja aina ennen lämpöhoitoa kinttuun ja lenkin jälkeen kylmää. Huomenna vielä mennään tällä ohjelmalla, mutta lauantaina lisään päivään yhden 20min lisää. Ensi viikolla sitten pidennän ehkä ensin yhden lenkin aikaa puoleen tuntiin ja niin edelleen. Tiistaina on hieronta/fysioterapia/vesijumppa. Toivottavasti tämä suunnitelma on sopiva, eikä liian varovainen tai liian rankka. Täytyy vaan seurailla miten Nipa rupeaa jalkaansa käyttämään ja sen mukaan muunnella, jos tarvetta. Nyt käyttää ulkona sitä koko ajan ja sisällä kannattelee, kun jää seisomaan.