Nyt on taas aikaa vierehtänyt ja kuntoutus on sujunut todella hyvin.Hymy Ollaan käyty Nipan kanssa kerran viikossa vesijumpassa ja saatu sieltä aina jumppa/venytysohjeita kotiin tehtäväksi. Ahkeraan ollaan niitä yritetty noudattaa ja lenkit pitää kevyinä, mutta silti kehittävinä.

Tänään teimme ekaa kertaa 45min lenkin ja se sujui ilman ontumisia. Lenkin valitsin väärin ja siellä oli raskasta pohjaa osan matkaa, joten seuraavaksi sama aika kevyemmällä pohjalla. Toinen lenkki on ollut hieman lyhyempi päivässä. Jumppaliikkeinä on ollut etuosan venytyksiä taaksepäin, makuulla selän venytystä eteenpäin ja istu-seisoliike. Lämpöä olen myös antanut selkään iltaisin ja samoin polveen lämpöä ennen lenkkiä ja kylmää lenkin jälkeen. Metsässä kävelyä pitäisi tehdä ja samoin pientä mäkeä pitäisi kävellä edestakaisin. Paljon on siis muistamista ja tekemistä, mutta ovat aika hyvin muodostuneet rutiiniksi. Silmänisku Miten sitä joskus sitten osaakaan enää vaan mennä ja tulla lenkille!

Vesijumppaan mennään seuraavaksi vasta kahden viikon päästä, kun Anu oli sitä mieltä, että on nyt niin hyvä, ettei enää vaadi kerran viikossa. Tämä oli mukava kuulla! Nipa on muutenkin ruvennut rentoutumaan vedessä sekä hierottaessa.Hymy

Joten ehkä se aurinko vielä tänne Kuusimäkeenkin paistaa!Cool